Meer informatie

Juridisch hulp en rechtsbijstand arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict en bent u daarom op zoek naar een advocaat of jurist met een luisterend oor en die “vecht” voor uw belangen? Ansbertus Law staat bekend vanwege haar uitstekend kennis van het recht, daadkrachtig optreden en het bannen van uurtje factuurtje. Bel 088-2016598 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kunnen wij voor u betekenen in geval van een arbeidsconflict?

Juridisch advies: Onze ervaren juristen arbeidsrecht staan klaar om u te voorzien van deskundig juridisch advies en rechtsbijstand. Wij analyseren uw specifieke situatie en bieden oplossingen die passend zijn in uw situatie.  Ons doel is om geschillen snel en efficiënt op te lossen.

Alternatieve geschillenbeslechting: Naast traditionele juridische procedures moedigen wij alternatieve geschillenbeslechting aan, zoals mediation en arbitrage. Deze benaderingen kunnen tijd en kosten besparen en kunnen vaak leiden tot een snellere oplossing. Onze mediators hebben uitgebreide ervaring in het faciliteren van dergelijke processen en zullen u begeleiden naar een bevredigende oplossing.

Daadkracht optreden in juridische procedures: Als een arbeidsconflict escaleert naar een juridische procedure, staat het team van Ansbertus Law klaar om u te vertegenwoordigen. Wij treden daadkrachtig op en behartigen vastberaden uw belangen.

Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over uw rechten, plichten en de haalbaarheid van uw zaak. Bel 088-2016598 voor het inplannen van een adviesgesprek of vul onderstaand contactformulier in.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Eventuele toelichting