Meer informatie

Arbeidsconflict?

Heeft u een arbeidsconflict en bent u daarom op zoek naar een advocaat of jurist met een luisterend oor en die “vecht” voor uw belangen? Ansbertus Law is bekend vanwege haar uitstekend kennis van het recht, daadkrachtig optreden en het bannen van uurtje factuurtje. Bel 088-2016598 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kunnen wij voor u betekenen in geval van arbeidsconflicten?

Juridisch advies: Onze ervaren bedrijfsjuristen staan klaar om u te voorzien van deskundig juridisch advies met betrekking tot arbeidsconflicten. We analyseren uw specifieke situatie en bieden oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften en de geldende wetgeving. Ons doel is om geschillen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Alternatieve geschillenbeslechting: Naast traditionele juridische procedures moedigen we alternatieve geschillenbeslechting aan, zoals mediation en arbitrage. Deze benaderingen kunnen tijd en kosten besparen en kunnen vaak leiden tot een snellere oplossing. Onze mediators hebben uitgebreide ervaring in het faciliteren van dergelijke processen en zullen u begeleiden naar een bevredigende oplossing.

Daadkracht optreden in juridische procedures: Als een arbeidsconflict escaleert naar een juridische procedure, staat het team van Ansbertus Law klaar om u te vertegenwoordigen. We hebben een bewezen staat van dienst in de rechtszaal en zullen uw belangen met vastberadenheid verdedigen. Onze bedrijfsjuristen zijn goed thuis in de complexe arbeidswetgeving en zullen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent tijdens het hele proces.

Vrijblijvend adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over uw rechten, plichten en de haalbaarheid van uw zaak. Bel 088-2016598 voor het inplannen van een adviesgesprek of vul onderstaand contactformulier in.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Eventuele toelichting