Banking & Finance | Ansbertus Law

Bevlogen juristen voor de bank en financiële sector. Die vindt u bij Ansbertus Law.

Banken, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen zijn de laatste jaren met strengere wetgeving en zwaarwegende eisen geconfronteerd. Daarbij zijn zij steeds vaker in internationale conflicten en geschillen verwikkeld.

Op het gebied van banking & finance beschikt Ansbertus over bevlogen en betrokken financiële juristen. Dagelijks ondersteunen zij de financiële sector met het beantwoorden van complexe financiële juridische vraagstukken. Wij kunnen u onder andere adviseren inzake kapitaalmarkten, fusies en overnames, financieringen, structured finance, financiële geschillen, fraude en organisatiecriminaliteit, marktmisbruik en financieel toezicht en regulering.

Voor het voeren van juridische procedures heeft Ansbertus Law samenwerking met gerenommeerde advocatenkantoren die de werkwijze van Ansbertus Law onderstrepen en als ware naadloos een proces kunnen overnemen.

Professionals met uitstekend kennis van financieel recht

Onze Risk and Compliance Officers ondersteunen financiële instellingen bij het naleven van de laatst geldende wet- en regelgeving. Zij volgen de interne en externe omgeving van uw organisatie op het gebied van technologie, klanten, producten, diensten, regelgeving, maatschappelijke opvattingen en organisatiestructuur. Monitoren de naleving van regels en normen; risico-, thema-, of observatie gebaseerd, o.a. door het definiëren van controls binnen het control framework en monitoren van de effectiviteit van de controls.

Verder zijn onze compliance officers in staat om:

 • onderzoek te doen naar (mogelijke) misstanden en overtredingen binnen het aandachtsgebied;
 • te beoordelen, kwantificeren en rapporteren van compliance risico’s van bedrijfsonderdelen;
 • het management te adviseren inzake preventieve en herstel maatregelen en houden toezicht op de implementatie daarvan;
 • te fungeren als sparringpartner bij de ontwikkeling en revisie van producten en diensten.

Tevens zorgen zij ervoor dat de reputatie en de integriteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Persoonlijk contact

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de toegevoegde waarde voor Ansbertus Law toe.  Neem voor het maken van een afspraak contact op met het secretariaat, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-2016598 of stuur een e-mailbericht naar secretariaat@ansbertus.nl

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht