Bedrijf oprichten in Amerika | Ansbertus Law

U wilt een bedrijf openen en/of uw zakelijke activiteiten uitbreiden naar Amerika? Ansbertus Law helpt u met het oprichten van uw toekomstig Amerikaans bedrijf, vrij eenvoudig achter uw bureau. Van oprichting, het opstellen van de nodige juridische documenten tot aan het openen van een bankrekening. U hoeft voor het oprichten en beheren van uw onderneming niet woonachtig te zijn in Amerika. De oprichting is doorgaans binnen enkele dagen afgerond.

Nu mogelijk met subsidie van € 2500,-* van de overheid. Lees hieronder de mogelijkheden

Bedrijf oprichten en ondernemen in Amerika (USA). Nu met subsidie van € 2500,- van de overheid

Het oprichten van een bedrijf in Amerika is niet zo ingewikkeld. Wel is het raadzaam om u zich goed te laten adviseren voordat u beslist om uw producten of diensten in Amerika aan te bieden. Ansbertus Law is gespecialiseerd in het oprichten van buitenlandse entiteiten. Samen met de zowel onze lokale specialisten als onze buitenlandse advocaten, juristen en fiscale juristen krijgt u een “waterdicht” advies zodat u goed kan starten met uw onderneming in Amerika. Zo nodig stellen wij de belangrijkste juridische documenten op en zorgen wij voor bescherming van uw bedrijf. Tot slot richten wij daarna binnen enkele dagen uw onderneming op.

Subsidiemogelijkheden – SIB Kennis en vaardigheden

Via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunt u voor het verkrijgen van advies in aanmerking komen voor subsidie van de kosten die u maakt voor het inwinnen van internationaal fiscaal en juridisch advies bij Ansbertus Law. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500 ex BTW.

Wat valt hieronder onder advies? (bron: rvo.nl)

 • Advies over het opstellen van nieuwe contracten en het gebruik van algemene voorwaarden bij exporttransacties.
 • Advies en begeleiding bij merkregistratie.
 • Advies over belastingwetten in het buitenland en dubbele belastingheffing.
 • Advies over het opzetten van een buitenlandse vestiging.
 • Advies over andere juridische of fiscale onderdelen van internationaal ondernemen.

Klik hier voor meer informatie en de wijze van aanvragen van de subsidie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vul het contactformulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek . Na ontvangst van het formulier wordt u tijdens kantooruren binnen 2 uur gebeld voor het inplannen van een adviesgesprek. Liever telefonisch contact? Bel 088-2016598 of stuur een e-mailbericht naar secretariaat@ansbertus.nl

Plan gratis een adviesgesprek in

Vul hiervoor het onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met u op.

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer