Ondernemen in Dubai Aantrekkelijk vestigingsklimaat en ongekende groeimogelijkheden.

Wij helpen u met het oprichten van uw bedrijf in Dubai

Dubai

Ondernemen in Dubai | Ansbertus Law

Dubai is een aantrekkelijke bestemming voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Het is een bloeiende economie met een gunstig investeringsklimaat en een strategische locatie tussen Europa, Azië en Afrika. Als u overweegt om uw bedrijf naar Dubai te verplaatsen, dan is Ansbertus Law uw ideale partner.

Bij Ansbertus Law begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het opzetten van een bedrijf in een nieuw land. Onze ervaren bedrijfsjuristen hebben jarenlange ervaring in het helpen van ondernemers bij het oprichten van bedrijven in Dubai. We kunnen u helpen bij elke stap van het proces, van het registreren van uw bedrijf en het aanvragen van vergunningen tot het regelen van uw verblijfsvergunning en belastingzaken.

Wij bieden een uitgebreid scala aan juridische diensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ondernemers die zich in Dubai willen vestigen. Onze diensten omvatten:

 • Bedrijfsregistratie: wij helpen u bij het registreren van uw bedrijf en het verkrijgen van de nodige vergunningen en licenties.
 • Verblijfsvergunningen: wij kunnen u adviseren over de verschillende soorten verblijfsvergunningen die beschikbaar zijn en u helpen bij het verkrijgen van de juiste vergunning voor uw situatie.
 • Belastingzaken: wij kunnen u adviseren over de belastingwetgeving in Dubai en u helpen bij het indienen van belastingaangiften.
 • Contracten en overeenkomsten: wij kunnen u helpen bij het opstellen en onderhandelen van zakelijke contracten en overeenkomsten.
 • Geschillenbeslechting: wij bieden juridische bijstand bij geschillenbeslechting, zowel via bemiddeling als via de rechtbank.

Bedrijf oprichten in Dubai. Nu mogelijk met subsidie van € 2500,-

Via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunt u voor het verkrijgen van advies in aanmerking komen voor subsidie van de kosten die u maakt voor het inwinnen van internationaal fiscaal en juridisch advies bij Ansbertus Law. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500 ex BTW. Onze bedrijfsjuristen hebben ervaring met het aanvragen van deze subsidie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze juridische & belastingexperts staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Vul het contactformulier in en we nemen tijdens kantooruren binnen 2 uur contact met u op. Als u liever telefonisch contact heeft, kunt u ons bellen op 088-2016598.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vul hiervoor het onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met u op.

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer