Belastingaangifte

Ansbertus heeft de afgelopen 17 jaar voor duizenden klanten hun aangifte inkomstenbelasting verzorgd.  Ook dit jaar zijn wij u graag van dienst. Het verzorgen van uw belastingaangifte bij u thuis of bij ons op kantoor.  Op afstand verzorgen van uw belastingaangifte behoort tot de mogelijkheden. Ansbertus verzorgt de aangifte inkomstenbelasting voor zowel particulieren als voor ondernemers en dat in heel Nederland.

Wat kost het?

Het verrichten van uw aangifte kost slechts € 125,- inclusief 21% BTW. Heeft u een fiscaal partner? Dan brengen wij voor de fiscale partner slechts € 50,00 extra in rekening. Genoemde bedragen is inclusief rapportage, adviesuren, elektronisch verzenden van de aangifte en beoordeling van de aanslag inkomstenbelasting.

Onze werkwijze

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Een van onze medewerkers neemt binnen 24 uur na ontvangst van het formulier telefonisch contact met u op. Hij of zij bespreekt de voorwaarden voor het verrichten van de aangifte inkomstenbelasting en maakt indien nodig direct een afspraak met u.

Aanvraagformulier aangifte inkomstenbelasting

[formidable id=6]

Veelgestelde vragen (FAQ)

Krijg ik geld terug?
Wij kunnen u niet garanderen dat u geld terugkrijgt. Geld terugkrijgen van de Belastingdienst is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Kan ik uitstel aanvragen?
Wij kunnen namens u uitstel voor het indienen van de aangifte aanvragen. Afhankelijk van uw aangiftegedrag zal de Belastingdienst uitstel verlenen.

Ik heb ook een bedrijf. Kunnen jullie de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers verzorgen?
Als ondernemer kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wel geldt een ander tarief. Vraag naar de voorwaarden.

Belastingaangifte particulieren

4995
  • Snel & Voordelig
  • Geen Digid nodig
  • meer dan 12 jaar ervaring
  • Inclusief berekening toeslagen
  • Erkend door de Belastingdienst

Geregistreerd fiscaal intermediair
Beconnummer : 668199

[/fusion_text]