Bestuursrecht

Bij Ansbertus Law begrijpen wij dat wetgeving complex en uitdagend kan zijn. Ons toegewijde team van juridische professionals staat klaar om u te begeleiden door complexe bestuursrechtelijke kwesties, met precisie en expertise.

Met tientallen jaren aan expertise en ervaring op het gebied van bestuursrecht, is ons team continu betrokken bij het evalueren, adviseren en voeren van juridische procedures. Deze dienst bieden wij niet alleen aan overheidsinstanties, maar ook aan zorg- en onderwijsinstellingen en bedrijven.

Expertise bestuursrecht

Onze ervaren juristen begrijpen de nuances van het bestuursrecht en zijn gepassioneerd om uw belangen te behartigen. Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op als wij u kunnen helpen met:

 • Algemeen wet bestuursrecht
 • Aanbestedingen
 • Hulp bij het aanvragen van subsidies of geschillen daarover
 • Geschillen over handhavingsbesluiten
 • Rechtsbijstand in geval van bezwaar, beroep of hoger beroep
 • Hulp bij het toepassen van omgevingsrecht of geschillen
 • Aanvragen van een WOO verzoek (voorheen WOB)
 • Europees bestuursrecht
 • Onderwijs en onderwijshuisvesting

Of het nu gaat om hulp bij aanbestedingen, procederen bij de bestuursrechter of het toepassen van Europees bestuursrecht, wij hebben de expertise om u effectief te vertegenwoordigen.

Praktische oplossingen

Ansbertus Law staat bekend om haar no-nonsense aanpak en “out of the box” denkwijze. Wij denken met u mee hoe op een praktische wijze een advies tot stand kan komen, over de risico’s en eventuele valkuilen. Onnodig procederen wordt zoveel mogelijk voorkomen. Wij streven er altijd naar om praktische oplossingen te bieden die niet alleen uw juridische kwesties effectief aanpakken, maar ook vriendelijk zijn voor uw portemonnee.

Vrijblijvend adviesgesprek

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in bestuursrecht, zet dan de stap naar Ansbertus Law. Wij zijn hier om u te begeleiden, te adviseren en te vertegenwoordigen in uw bestuursrechtelijke zaken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

Contactformulier

Vrijblijvend adviesgesprek? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 4 uur telefonisch contact met u op. 

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer