Detachering & HRM diensten

Heeft u de behoefte aan tijdelijk juridisch professional? Voor tijdelijk invulling van uw vacatures stelt Ansbertus Legal haar juridische professionals beschikbaar. Dit kan zowel voor korte en langdurige opdrachten. Onze professionals zijn onder andere inzetbaar in de volgende functies: Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner, Jurist arbeidszaken, Jurist Grondzaken, Jurist Bezwaar & Beroep, Juridisch medewerker, Medewerker bezwaarcommissie, Inkomensconsulenten en nog veel meer.

Hebben wij een bepaalde functie niet genoemd? Dan kunnen wij u veelal toch van dienst zijn. Met meer dan 300 juridische professionals, welk allen verbonden zijn aan Ansbertus Legal, is de kans zeer groot dat een van onze professionals u van dienst kunnen zijn.

Ervaring

Onze juridische professionals zijn zeer ervaren. 98% van de juridische professionals zijn op academisch niveau afgestudeerd. Een belangrijke kernwaarde van onze professionals is dat zij zeer bekwaam zijn. Zij verstaan hun vak, weten snel te schakelen, kunnen zich snel aanpassen aan een omgeving en bovenal hebben ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Waarom kiezen voor Ansbertus?

  • Meer dan 700 tevreden klanten
  • Top vakspecialisten, opgeleid op het hoogste niveau, zeer ervaren en betrokken.
  • Scherp tarief en direct inzetbaar
  • Gratis vervanging bij ziekte*
  • Snelle en zorgvuldige dienstverlening;
  • Resultaatgerichte en flexibele aanpak

* Vraag naar de voorwaarden

Certificering

Wij detacheren de professionals op basis van de NBBU CAO. Tevens is onze backoffice VCU, NEN4400/SNA en ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze recruiters. Zij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 023 -369 00 99. U kunt tevens een email sturen naar recruitment@ansbertus.nl