Dreigend ontslag? Direct hulp van daadkrachtige juristen.

Is er sprake van dreigend ontslag of bent u reeds ontslagen, dan is het belangrijk dat u uw rechten kent en snel handelt. U heeft namelijk maar twee maanden de tijd om uw ontslag aan te vechten!

Bel direct 088-2016590 voor een eerste gratis adviesgesprek. Wij bieden een luisterend oor, analyseren uw zaak en informeren u direct over uw juridische kansen. In geval van spoed zijn wij in staat om direct actie te ondernemen. Ervaring leert dat door interventie onzerzijds een probleem al snel tot het verleden behoort.

Eerste tips bij ontslag

 • Onderteken nooit zomaar iets! Dit kan voor uw WW uitkering gevolgen hebben. Laat u zich goed informeren. Heeft u onder druk het e.e.a getekend? Als werknemer heeft u twee weken bedenktijd om de overeenkomst te vernietigen.
 • Laat de werkgever altijd het eerste voorstel doen. Zelf adviseren wij u om geen initiatief voor te nemen.
 • Maak altijd schriftelijk bezwaar tegen het ontslag. Let op, schriftelijk bezwaar is niet voldoende, u moet binnen 2 maanden het ontslag bij de Rechter aanvechten!
 • Blijf beschikbaar voor uw werkgever en collega’s. Laat u zich niet negatief uit over uw organisatie.
 • Zoek hulp! Het is belangrijk de juiste acties te ondernemen. Bel vrijblijvend met een van onze arbeidsjuristen, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088-2016598 (gebruikelijke belkosten).

Waarom Ansbertus

Ansbertus, is bij uitstek de specialist op het gebied van arbeidsrecht. Wij staan bekend om onze standvastige houding, daadkrachtig optreden en uitstekend kennis van het arbeidsrecht. In geval van een arbeidsconflict of dreigend ontslag gaan wij proactief te werk. Met de wet aan onze zijde en meer dan 17 jaar werkervaring trekken wij ten strijde. Wij gaan tot het uiterste om uw belangen te behartigen.

Rechtsbijstand tegen vast tarief

Wij behartigen veel arbeidsrechtelijke zaken op basis van een vast tarief, de zogeheten fixed fee. In geval van een arbeidsgeschil, (dreigend) ontslag, of andere arbeidsrechtelijke conflicten adviseren wij u om per direct contact met ons op te nemen.

Rechtsbijstandverzekering

Bent u in het bezit van een rechtsbijstandsverzekering? Dan vergoedt uw verzekeraar op basis van uw polisvoorwaarden onze kosten. Vraag naar de voorwaarden.

Ja, ik wil gratis advies – Bel mij binnen 2 uur terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Eventuele toelichting

  Direct contact?

  mr. Mirjam Boks
  mr. Mirjam BoksSenior Arbeidsjurist
  Mr. G.A. Martha
  Mr. G.A. MarthaSenior Arbeidsjurist
  R.A. (Rob) van Dijk
  R.A. (Rob) van DijkJurist arbeidsrecht