backoffice

Fiscale Backoffice

Voor administratiekantoren fungeren wij veelvuldig als Fiscale Backoffice. Met onze veelzijdige kennis en ervaring adviseren wij bij vraagstukken die betrekking hebben op de administratieve en belastingzaken van uw klanten. De wijze waarop wij adviseren stemmen wij in goed overleg met u van tevoren af.

Onze advies als ‘Fiscale Backoffice’ betreft enerzijds het oplossen van voor ons (als specialist) relatief kleine vragen door advies per e-mail of telefoon te geven. Anderzijds verlenen wij advies op maat bij vragen met een groter belang en/of een grotere complexiteit. Wij streven ernaar dat onze adviezen optimaal afgestemd zijn op de behoeften van uw klant.

Fiscaal abonnement

Administratiekantoren genieten van een zeer aantrekkelijk abonnement. Vanaf € 50,00 per maand kunnen zij optimaal gebruik maken van onze fiscale backoffice. Daarnaast mogen zij jaarlijks gratis deelnemen aan onze fiscale cursussen met PE-punten. De fiscale cursussen hebben een waarde van € 2380,00, exclusief btw.

Vanaf € 50,00 per maand geniet u van de volgende voordelen:

  • binnen 24 uur onbeperkt advies per e-mail en/of telefoon
  • 24/7 toegang tot onze fiscale bibliotheek
  • onze wekelijkse nieuwsbrief
  • een vast contactpersoon
  • fiscale cursussen t.w.v. € 2380,- (met PE-punten)
  • 25% korting op het door ons gehanteerde uurtarief

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de heer G.A. Martha, fiscaal specialist. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer
020 – 358 67 26 of 06 55000037. Mailen kan ook naar martha@ansbertus.nl.