[crellyslider alias=”hkz”]

Certificering van uw zorginstelling volgens de HKZ

Vakkundig en snel HKZ gecertificeerd? Dat is mogelijk door de pragmatische begeleiding van onze HKZ specialisten. Betaalbaar en volledig afgestemd op uw organisatie. Wij kennen korte doorlooptijden. Na een succesvol traject is aantoonbaar dat binnen uw organisatie de cliëntveiligheid en kwaliteit van de geleverde zorg gewaarborgd is.

Waarom een HKZ certificering?

Volgens de Kwaliteitswet Zorginstellingen en de wet BIG moet een zorgaanbieder ervoor zorgen dat de kwaliteit van de zorg systematisch moet worden bewaakt, beheerst en verbeterd. Met een HKZ certificering bewijst u dat u aan de wettelijke eisen voldoet. De HKZ norm is afgeleid van de ISO-9001. Per branch is een specifieke HKZ-norm ontwikkeld. Ook belangrijke inkooppartners zoals cliëntenorganisaties en zorgverzekeraars hebben als eis dat een zorginstelling over een kwaliteitssysteem beschikt. Alternatieven voor HKZ zijn ISO 9001 en ISO Healthcare. Ansbertus adviseert u graag welke norm het beste bij uw organisatie past.

Tarieven

Vanaf € 1750,- ex BTW kunt u al beschikken over een HKZ certificaat. De prijs is afhankelijk van de groote van uw organisatie en de wijze waarop u op dit moment uw organisatie hebt ingericht. Vraag een offerte aan of bel met een van onze HKZ adviseurs 088-2016598.

In 4 stappen succesvol gecertificeerd

Wij begeleiden uw organisatie in 4 praktische stappen naar certificering.

De toegevoegde waarde van Ansbertus

Ansbertus combineert haar juridische kennis met de vereisten van de HKZ norm. Processen sluiten zoveel mogelijk op elkaar aan en daar plukt u de vruchten van. De meeste HKZ adviseurs van Ansbertus zijn tevens auditoren die organisaties volgens de verschillende HKZ normen certificeren. Dat brengt een enorme kennisvoorsdeel met zich mee, met besparing op tijd en geld als gevolg.

Direct persoonlijk advies?

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u op werkdagen binnen 4 uur terug.

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Volg gratis onze HKZ masterclass

  Laat u zich helemaal informeren op het gebied van de HKZ. Na het volgen van deze masterclass bent u bekend met de verschillende HKZ-normen en waarom een HKZ certificering van belang is. U wordt getraind door een ervaren HKZ auditor en ontvangt een officiële deelname certificaat.

   

  Bel ons gerust met al uw vragen. 088-2016598

  Lineke Kooistra
  Lineke KooistraIntakespecialist HKZ
  Jan Noordeloos
  Jan NoordeloosImplementatieadviseur HKZ