Huurrecht

Huurrecht is een rechtsgebied met veel, uitsluitend voor het huurrecht geldende regelingen, waardoor hulp van een gespecialiseerde deskundige noodzakelijk is. Onze juristen hebben aantoonbaar ruime ervaring met het huurrecht. Zij kunnen u proactief adviseren maar ook bijstaan in gerechtelijke procedures.

Zowel voor problemen met huren of verhuren van woonruimte als conflicten die gaan over huren of verhuren van bedrijfsruimte, kunt u bij een van onze juristen terecht voor adequate adviezen. Dat kan gaan om problemen met betrekking tot slecht onderhoud, burenoverlast, onderhuur, woningruil, renovatie en het beëindigen van de verhuur.

Voorkomen is beter dan genezen

Een bekend gezegde en derhalve adviseren wij u om uw huurovereenkomsten telkens door een ervaring jurist te laten opstellen of te screenen. Het screenen geschiedt op basis van de actuele wet- en regelgeving. Het screenen van uw huurder behoort tevens tot de mogelijkheden. Voor uw als verhuurder een prettige gedachte, zo voorkomt u zoveel mogelijk verassingen achteraf.

Rechtskundig bijstand

In sommige gevallen kunt u als verhuurder een procedure bij de huurcommissie of rechtbank niet voorkomen. In dat geval kunt u rekenen op deskundige rechtsbijstand tegen zeer scherpe tarieven. Een vaste prijsafspraak behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze huurspecialisten maken graag kennis met u. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek adviseren wij u graag. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met contact met het secretariaat, bereikbaar op telefoonnummer 088-2016598. Of stuur een e-mailbericht naar  secretariaat@ansbertus.nl 

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ansbertus Law

  Ansbertus Law Benelux
  Bos en Lommerplein 280
  1055 RW Amsterdam

  Tel: +31(0)88-2016598
  E-mail: info@ansbertus.nl

  Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. In de avonduren ook op afspraak!

  Copyright 2019 – 2023 | Ansbertus Juridische Diensten B.V. – Alle rechten voorbehouden