Juridisch abonnement voor de ZZP’er

Met een juridisch abonnement van Ansbertus Law beschik je als ZZP’er over je eigen juridische afdeling. Meer dan 30 juridische specialisten die je dagelijks helpen met het oplossen en beantwoorden van complexe juridische vraagstukken. En dat voor slechts € 79,95* per jaar. Met de bedrijfsjuristen van Ansbertus Law aan je zijde ben je verzekerd van goed advies en geen kosten achteraf. Dat beloven wij.

Hoe werkt het abonnement

Met een juridisch abonnement van Ansbertus Law heb je altijd juridische expertise binnen handbereik. Bij vragen krijg je direct een juridisch specialist aan de lijn met wie je al je juridische vragen en/of problemen kan bespreken. Daarnaast krijg je gratis toegang van tot onze kennisportaal met veel voorbeelddocumenten die je onbeperkt mag gebruiken.

De 5 voordelen

  • Onbeperkt telefonisch juridisch advies
  • Onbeperkt screenen van contracten
  • Gratis incasso** (geen dossierkosten)
  • 35%korting op uurtarief bij een juridisch conflict of procedure
  • Maandelijks opzegbaar

* Genoemde bedragen zijn exclusief BTW
** Gratis incassowerkzaamheden betreft uitsluitend buitengerechtelijke incassowerkzaamheden en niet betwiste vorderingen.

ZZP Juridisch abonnement

79,95per jaar
  • Onbeperkt online juridisch advies
  • 35% korting op dossierwerk
  • Onbeperkt screenen van contracten
  • Gratis incasso

Meest gestelde vragen

Is juridisch advies echt onbeperkt?
Ja, je kan onbeperkt vragen stellen. 

Welke zaken vallen niet binnen het abonnement?
Het zogeheten dossierwerk valt niet binnen het abonnement. Dossierwerk houdt in dat er naar aanleiding van een vraag verdere werkzaamheden nodig zijn dan alleen het geven van advies. Voorbeeld: Stel, je hebt van ons het advies gekregen om een contract op te laten stellen of een rechtszaak te beginnen. Je vraagt ons om je daarbij te helpen. Dat soort werkzaamheden vallen niet binnen het abonnement. Gelukkig krijg je wel 35% korting op de door ons gehanteerde tarieven.

Vragen die zeer complex zijn en een uitgebreide advisering verlangen vallen ook niet binnen het abonnement. Voorbeeld: Je wenst mee te doen aan een een aanbesteding of je wilt je bedrijf gaan uitbreiden. Of je wenst fiscaal advies inzake het kopen van een bedrijfspand. Dat soort adviezen valt onder maatwerk en derhalve buiten de reikwijdtje van het abonnement.  

Voor wie is het abonnement het meest geschikt?
Het abonnement is geschikt voor zzpérs die op juridisch gebied geen zorgen willen hebben.