Juridische diensten voor de overheid

Ansbertus is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan diverse overheidsinstanties. Van Gemeentes tot aan Rijksoverheid. Onze overheidsjuristen kennen veelal de cultuur en onderwerpen die zich bij een overheidsinstelling afspelen. Verder hebben onze overheidsjuristen een goed gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Een kundig overheidsjurist dient immers op de hoogte zijn van de talrijke onderwerpen die zich in de politiek afspelen.

Als overheidsinstantie kunt u bij Ansbertus terecht voor:

 •  Inhuren van tijdelijk of vast juridische professionals
 •  Advies, mediation en rechtsbijstand in een arbeidsconflict
 •  Rechtsbijstand door juristen en advocaten
 • Advies en rechtsbijstand bij het verhuren of huren van onroerend goed
 • Beoordelen van bezwaar- en beroepschriften
 • Opstellen van beslissingen en verweerschriften
 • Vertegenwoordiging bij commissies en rechtbanken
 • Juridisch ondersteuning bij de totstandkoming van wet- en regelgeving

Maatwerk

Ansbertus biedt haar juridische diensten uitsluitend in de vorm van maatwerk aan. Wij denken graag met u mee inzake het beantwoorden van uw juridische vraagstukken. Afhankelijk van het probleem of juist de ontwikkeling van het probleem, schakelen wij de juiste juridische bijstand op maat in. Jurist als het kan, een advocaat als het moet. Uw voordeel? Direct inzet van de juiste juridische ondersteuning en tevens verzekerd van de juiste oplossing door een kundig en gespecialiseerde overheidsjurist.

Contact 

Heeft u als overheidsinstantie een  juridische vraagstuk of wenst u meer informatie aangaande de juridische diensten die Ansbertus u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31882016598 . Mailen kan ook. Ons e-mailadres is als volgt: overheid@ansbertus.nl 

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht