Juridische ondersteuning voor de ZZP’er | Ansbertus Law

Ansbertus  Law is de juiste partner voor juridische ondersteuning aan zzp’érs. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over juridische perikelen. Zo zorgen wij dat belangrijke afspraken en documenten op orde zijn waardoor juridische conflicten kunnen worden geminimaliseerd. Juridische conflicten zijn veelal duur en kunnen beter worden voorkomen.

Ansbertus Law biedt ondersteuning voor de ZZP’er bij onder andere:

 • Opstellen van contracten
 • Opstellen van algemene voorwaarden
 • Zakelijke conflicten
 • Huurcontracten
 • Juridische conflicten
 • Problemen met Belastingdienst

Advies

Ansbertus Law ondersteunt u in het opstellen van contracten, betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden, alsmede alle andere belangrijke documenten die benodigd zijn voor het ondernemen en het handelen met consumenten en bedrijven. Mocht het onverhoopt toch tot een conflict komen, dan biedt Ansbertus een flexibele dienstverlening waar u op kunt rekenen. Zo bent u verzekerd van een juridische partner met kennis van zaken. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende juridische aspecten.

Belastingadvies

Als ZZP’er wordt u voor diverse belastingsoorten aangeschreven. Omdat u als ZZP’er ondernemer bent krijgt u dezelfde belastingheffingen als een ondernemer. Toch zijn er diverse belastingheffingen voor ZZP’ers. Moet u bijvoorbeeld inkomstenbelasting betalen? Heeft u recht op heffingskortingen of zelfstandigenaftrek? Ansbertus adviseert u graag over de diverse belastingverplichtingen evenals het verzorgen van uw belastingaangifte.

Meer informatie? Maak gebruik van ons gratis advies!

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Ansbertus voor ZZP‘ers ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een gratis adviesgesprek over uw huidige situatie of juridisch vraagstuk kunt u rekenen op advies op maat. U kunt ons bereiken via +31088-2016598 of stuur een e-mailbericht met uw vraag naar secretariaat@ansbertus.nl.

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht