Juridische diensten voor het MKB

Heeft u als ondernemer in verband met uw bedrijfsvoering een jurist of advocaat nodig? Dan is Ansbertus uw partner als het gaat om juridisch advies en rechtsbijstand. Vanuit onze wereldwijde vestigingen bieden onze juristen en advocaten de beste juridische ondersteuning, advies en rechtsbijstand.

Ansbertus adviseert in zo’n vroeg mogelijk stadium. Wij analyseren de bedrijfsvoering en proberen daarbij alle juridische problemen al in een vroeg stadium te elimineren. Denk aan het beschermen van uw merk, idee, oprichten van juridische structuren, adviseren bij het aannemen of juist ontslaan van personeel.

Wij ondersteunen u als ondernemer onder andere met :

  • Hulp bij arbeidsrecht
  • Echtscheiding ondernemers
  • Incassodiensten
  • Hulp bij ondernemingsrecht
  • Hulp bij contractenrecht

Advies en ondersteuning

Wij zijn gespecialiseerd in advies voor alle bedrijfsvormen. Of u nou een BV, VOF of eenmanszaak bent, stukadoor of dokter, u bent bij ons welkom voor juridische ondersteuning.
Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor het MKB. Voor alle voorkomende juridische aspecten kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw sparringpartner in uw juridisch conflict of vraagstuk.
Ansbertus ontzorgt op juridisch gebied en maakt vooraf alles inzichtelijk met een goed advies.

Fiscaal advies

Een ondernemer wordt geconfronteerd met diverse soorten belastingheffingen. Ansbertus is hierin uw partner om u op fiscaal gebied te adviseren. Zo kunnen wij diverse belastingzaken tegen het licht houden om zo onnodige belastingheffingen te voorkomen. Uw eigen fiscaal deskundige kan u helpen met fiscaal advies of het opstellen van een  belastingplan.

Vrijblijvend contact en gratis advies

Heeft u een juridisch vraagstuk of wilt u meer informatie over de juridische diensten die Ansbertus u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook bellen op +31(0)23-369 00 99 of stuur een email met uw vraag naar info@ansbertus.nl.

Tijdens een kosteloos adviesgesprek analyseren wij uw probleem en denken wij mee aan een oplossing. U kunt rekenen op eerlijk advies over de haalbaarheid van de zaak.