Kwijtschelding belastingschulden | Ansbertus Law

Heeft u als ondernemer een schuld bij de Belastingdienst? Onze fiscalisten helpen u graag bij het oplossen daarvan. Wij ondersteunen u bij:

 • Het aanvragen van kwijtschelding
 • Het aanvragen van een persoonlijke betalingsregeling
 • Het aanvechten van een onterechte aanslag
 • Herstructurering van uw bedrijf i.c.m. sanering van uw belastingschulden

Belastingrecht, een complex rechtsgebied waarin wij ons volledig thuis voelen. Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring met het adviseren en oplossen van complexe fiscale vraagstukken. Van het opstellen van de aangifte omzetbelasting tot en met het voeren van fiscale procedures.

Ieder casus is uniek. Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek of afspraak of 088-2016598 of stuur een e-mailbericht naar secretariaat@ansbertus.nl. Kijk hier voor onze actuele openingstijden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij het oplossen van uw belastingschuld(en) gaan wij pro actief aan de slag. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden de belastingschulden in kaart gebracht. Vervolgens zullen wij middels een verzoekschrift  de Belastingdienst  verzoek om de schuld geheel of gedeeltelijk kwijt te schelden. Dit doen wij alleen als u conform de wet- en regelgeving daadwerkelijk voor kwijtschelding in aanmerking komt.

Komt u niet voor kwijtschelding in aanmerking, dan is de volgende mogelijkheid om met de Belastingdienst afspraken te maken inzake het afbetalen van uw belastingschuld. Het voordeel hiervan is dat aanvragen via ons kantoor door de Belastingdienst ‘serieuzer’ worden genomen dan wanneer u het zelf om een betalingsregeling verzoekt. De Belastingdienst vertrouwt tot op zekere hoogte op de kennis en kunde van professionele partijen.

Vaak zijn er diverse boetes opgelegd. Door middel van een bezwaarschrift bestaat de kans dat de boetes worden verlaagd of kwijtgescholden! Is de bezwaartermijn verstreken? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om met de Belastingdienst in onderhandeling te treden.

Gratis adviesgesprek

Wilt u weten of u voor kwijtschelding van uw belastingschulden in aanmerking komt? Vul dan het contactformulier in en wij nemen op werkdagen tijdens kantooruren binnen 2 uur telefonisch contact.

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 4 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Onze specialisten

  Rene Fischer
  Rene FischerFiscaal jurist
  Geovani Martha
  Geovani MarthaFiscaal jurist
  Jan Noordeloos
  Jan NoordeloosRegister Accountant

  Ansbertus Law

  Ansbertus Law Benelux
  Bos en Lommerplein 280
  1055 RW Amsterdam

  Tel: +31(0)88-2016598
  E-mail: info@ansbertus.nl

  Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. In de avonduren ook op afspraak!

  Copyright 2019 – 2023 | Ansbertus Juridische Diensten B.V. – Alle rechten voorbehouden