Mediation | Ansbertus Law

Wij bieden vertrouwde en professionele mediationtrajecten voor het oplossen van zakelijke echtscheidingen, arbeidsconflicten en zakelijke geschillen waarbij er ruimte is voor begrip, empathie en respect. In het hart van ieder conflict schuilt de mogelijkheid tot groei, begrip en verzoening. Bij Ansbertus Law geloven we in het vermogen van mensen om hun geschillen op een vreedzame en constructieve manier op te lossen.

Vrijblijvend adviesgesprek – 0882016598

Een kosteloos telefonisch haalbaarheidsonderzoek met één van onze mediators is altijd beschikbaar, waarbij de mediator de situatie met jou doorneemt en de mogelijke opties bespreekt. Indien de mediator van mening is dat mediation geen geschikte optie is, zal hij of zij dit ook kenbaar maken.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Van twee visies naar een oplossing. Dat is de kracht van mediation

  Mediation bij zakelijke echtscheiding

  Echtscheiding is een emotioneel beladen en vaak verwarrende tijd voor alle betrokkenen. Bij Ansbertus Law streven we ernaar om deze periode te verlichten door het aanbieden van begeleiding en ondersteuning. Onze ervaren mediators begrijpen dat echtscheiding niet alleen een juridisch proces is, maar ook een emotionele reis. We luisteren naar uw zorgen, behoeften en wensen, en helpen u om samen tot duurzame en bevredigende oplossingen te komen die het welzijn van alle partijen waarborgen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

  Mediation ingeval van arbeidsconflicten

  Arbeidsconflicten kunnen een negatieve invloed hebben op zowel de werknemers als het bedrijf als geheel. Onze mediators zijn bedreven in het creëren van een veilige omgeving waarin alle partijen vrijuit kunnen spreken en naar elkaar kunnen luisteren. We bevorderen effectieve communicatie, wederzijds begrip en zoeken naar gezamenlijke oplossingen die de relaties herstellen en de werkomgeving positief beïnvloeden. De mediators van Ansbertus Law helpen u bij het vinden van een evenwichtige uitkomst die recht doet aan de belangen van alle betrokkenen.

  Mediation bij zakelijke conflicten

  In de zakenwereld kunnen conflicten tussen partners, aandeelhouders of andere belanghebbenden de groei en vooruitgang van een bedrijf belemmeren. Bij Ansbertus Law geloven we in het belang van samenwerking en het behoud van waardevolle zakelijke relaties. Onze mediators helpen u om de communicatie te herstellen en te focussen op gedeelde belangen en toekomstige doelen. Door middel van openhartige gesprekken en het verkennen van verschillende opties, begeleiden wij u naar een zakelijke oplossing die zowel praktisch als bevredigend is voor alle betrokken partijen

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland

  Met een netwerk van 30 mediators verspreid over heel Nederland, is er altijd een mediator in de buurt die op korte termijn beschikbaar is. Doorgaans kan binnen een week een start worden gemaakt met een mediationtraject. Wij stellen altijd tenminste 3 mediators aan partijen voor.  Bij een juiste match gaat de mediator zo snel mogelijk aan de slag.

  Waarom een mediator van Ansbertus Law?

  • Betrokken
  • Betaalbaar
  • Vertrouwelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

  Gecertificeerde mediators