Mediation arbeidsrecht 

Heeft u te maken met een arbeidsconflict? Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsmediation en bieden professionele ondersteuning om u te helpen bij het vinden van een bevredigende oplossing voor uw conflict. Wij streven naar een effectieve en vreedzame oplossing die zowel de werkgever als uw werknemer ten goede komt.

Waarom kiezen voor mediation bij arbeidsconflicten?

Mediation is een flexibele en vertrouwelijke methode om arbeidsconflicten op te lossen. Het stelt werkgevers en werknemers in staat om samen te werken aan het vinden van een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. In plaats van een juridische strijd aan te gaan, biedt mediation een gestructureerd proces waarbij een neutrale mediator de communicatie tussen beide partijen faciliteert en helpt om wederzijds begrip en respect op te bouwen.

Waarom kiezen voor Ansbertus Law?

Bij Ansbertus Law begrijpen we de complexiteit en de gevoeligheid van arbeidsconflicten. Ons team van ervaren mediators beschikt over uitgebreide kennis van arbeidsrecht en conflictbemiddeling. We combineren deze expertise met een empathische benadering en een streven naar duurzame oplossingen die zowel werkgevers als werknemers ten goede komen.

Onze mediationdiensten zijn ontworpen om een positieve en constructieve dialoog te bevorderen, waarbij we de belangen en behoeften van alle betrokken partijen in acht nemen. Wij geloven sterk in het vinden van oplossingen die zowel juridisch haalbaar als praktisch uitvoerbaar zijn, en die tegelijkertijd de werkrelaties herstellen en versterken.

Hoe werkt het mediationproces?

Bij Ansbertus Law hanteren we een gestructureerd mediationproces dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Onze mediators fungeren als onafhankelijke en neutrale facilitators, waarbij ze beide partijen helpen om hun standpunten te verduidelijken, misverstanden op te helderen en gezamenlijk tot creatieve oplossingen te komen.

Het mediationproces is vrijwillig, vertrouwelijk en op samenwerking gericht. Het biedt u de mogelijkheid om zelf de controle over de uitkomst van uw conflict te behouden, in plaats van deze uit handen te geven aan een rechtbank. Mediation is doorgaans sneller, kosteneffectiever en minder stressvol dan een juridische procedure.

Neem contact op

Als u behoefte heeft aan professionele ondersteuning bij het oplossen van een arbeidsconflict, neem dan vandaag nog contact op met Ansbertus Law. Onze ervaren mediators staan klaar om u te helpen bij het vinden van een bevredigende en duurzame oplossing voor uw situatie. Samen werken we aan het herstel van de harmonie op de werkvloer en het creëren van een positieve werkomgeving voor alle betrokkenen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Een kosteloos telefonisch haalbaarheidsonderzoek met één van onze mediators is altijd beschikbaar, waarbij de mediator de situatie met jou doorneemt en de mogelijke opties bespreekt. Indien de mediator van mening is dat mediation geen geschikte optie is, zal hij of zij dit ook kenbaar maken.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Van twee visies naar een oplossing. Dat is de kracht van mediation

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland

  Met een netwerk van 30 mediators verspreid over heel Nederland, is er altijd een mediator in de buurt die op korte termijn beschikbaar is. Doorgaans kan binnen een week een start worden gemaakt met een mediationtraject. Wij stellen altijd tenminste 3 mediators aan partijen voor.  Bij een juiste match gaat de mediator zo snel mogelijk aan de slag.

  Waarom een mediator van Ansbertus Law?

  • Betrokken
  • Betaalbaar
  • Vertrouwelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

  Gecertificeerde mediators

  logo adr register