Mediation zakelijke conflicten | Ansbertus Law

Zakelijke conflict oplossen door middel van mediation? Onze ervaren mediators bieden deskundige begeleiding en zorgen voor een efficiënte en vreedzame oplossing.

Waarom Mediation bij een zakelijk conflict?

In geval van zakelijke conflicten is mediation een effectieve en kostenefficiënte alternatieve methode voor traditionele juridische procedures. Bij Ansbertus Law begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee bedrijven te maken kunnen krijgen. Onze mediationdiensten bieden tal van voordelen, waaronder:

 1. Snelle oplossing: Mediation stelt jou in staat om geschillen snel op te lossen, zonder langdurige gerechtelijke procedures. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.
 2. Vertrouwelijkheid: Wij waarborgen de vertrouwelijkheid van alle informatie die tijdens de mediation wordt besproken. Dit bevordert een open en eerlijke communicatie tussen alle betrokken partijen.
 3. Duurzame oplossingen: Onze mediators streven naar oplossingen die op lange termijn werken en de toekomstige samenwerking bevorderen. We richten ons op het vinden van gezamenlijke belangen en het creëren van win-win situatie voor alle partijen.

Onze expertise bij zakelijke conflicten

Bij Ansbertus Law hebben we uitgebreide expertise opgebouwd in het behandelen van diverse zakelijke conflicten, waaronder:

 • Geschillen tussen aandeelhouders, raad van commissarissen en leden van de directie, tussen directie en ondernemingsraad of binnen (medische-)maatschappen.
 • Contractuele geschillen, joint-ventures, langdurige samenwerkingsverbanden, contractuele verplichtingen en concurrentieverhoudingen
 • Mediation ingeval van conflicten met de overheid

Onze mediators combineren juridische kennis met uitstekende communicatieve vaardigheden en een diepgaand begrip van zakelijke dynamieken. Ze begeleiden jou en alle betrokken partijen naar een constructieve oplossing die voldoet aan de behoeften van alle partijen.

Waarom Ansbertus Law

Als gerenommeerd juridisch kantoor hebben we een bewezen staat van dienst in het succesvol oplossen van zakelijke conflicten door middel van mediation. We begrijpen dat elk conflict uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw zakelijke conflict aan te pakken en te werken aan een vreedzame en bevredigende oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek

Een kosteloos telefonisch haalbaarheidsonderzoek met één van onze mediators is altijd beschikbaar, waarbij de mediator de situatie met jou doorneemt en de mogelijke opties bespreekt. Indien de mediator van mening is dat mediation geen geschikte optie is, zal hij of zij dit ook kenbaar maken.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Van twee visies naar een oplossing. Dat is de kracht van mediation

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland

  Met een netwerk van 30 mediators verspreid over heel Nederland, is er altijd een mediator in de buurt die op korte termijn beschikbaar is. Doorgaans kan binnen een week een start worden gemaakt met een mediationtraject. Wij stellen altijd tenminste 3 mediators aan partijen voor.  Bij een juiste match gaat de mediator zo snel mogelijk aan de slag.

  Waarom een mediator van Ansbertus Law?

  • Betrokken
  • Betaalbaar
  • Vertrouwelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

  Gecertificeerde mediators

  logo adr register