Mediatior echtscheiding ondernemers | Ansbertus Law

Bent u betrokken bij een complexe zakelijke echtscheiding en zoekt u naar een professionele oplossing? Bij Ansbertus Law begrijpen we de uitdagingen en gevoeligheden die gepaard gaan met zakelijke echtscheidingen. Onze ervaren mediators bieden u deskundige begeleiding en helpen u bij het vinden van een evenwichtige en rechtvaardige oplossing.

Waarom kiezen voor zakelijke echtscheidingsmediation?

Zakelijke echtscheidingen kunnen buitengewoon gecompliceerd zijn, met juridische en financiële belangen die verweven zijn met persoonlijke relaties. Onze mediationdiensten bieden een efficiënte en kosteneffectieve methode om deze complexiteit aan te pakken. Door te kiezen voor mediation in plaats van een gerechtelijke procedure, behoudt u de controle over het proces en werkt u samen met alle betrokken partijen om tot een duurzame oplossing te komen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Ansbertus Law geloven we in maatwerk. Onze ervaren mediators luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen en ontwikkelen een strategie die daarop aansluit. Of het nu gaat om het verdelen van bedrijfsmiddelen, het opstellen van een gedetailleerd plan voor co-ouderschap of het oplossen van geschillen over intellectueel eigendom, wij staan voor u klaar. Ons doel is om uw belangen te behartigen en tot een evenwichtige oplossing te komen die alle partijen tevreden stelt.

Waarom kiezen voor Ansbertus Law?

 • Ervaring: Onze mediators hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van zakelijke echtscheidingsmediation. We begrijpen de complexiteit van deze situaties en hebben de expertise om u te helpen bij elke stap van het proces.
 • Neutraliteit: Als neutrale derde partij zorgen wij ervoor dat alle betrokkenen gehoord worden en dat er een evenwichtige oplossing wordt gevonden. Wij streven naar een constructieve en respectvolle communicatie tussen alle partijen.
 • Efficiëntie: Mediation biedt een snellere oplossing dan een langdurig gerechtelijk proces. We streven ernaar om tijd en kosten te besparen, terwijl we toch de kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing waarborgen.

Neem vandaag nog contact op

Als u op zoek bent naar professionele zakelijke echtscheidingsmediatior, bent u bij Ansbertus Law aan het juiste adres. Onze mediators staan klaar om u te ondersteunen en u te begeleiden naar een bevredigende oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Een kosteloos telefonisch haalbaarheidsonderzoek met één van onze mediators is altijd beschikbaar, waarbij de mediator de situatie met jou doorneemt en de mogelijke opties bespreekt. Indien de mediator van mening is dat mediation geen geschikte optie is, zal hij of zij dit ook kenbaar maken.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Van twee visies naar een oplossing. Dat is de kracht van mediation

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland

  Met een netwerk van 30 mediators verspreid over heel Nederland, is er altijd een mediator in de buurt die op korte termijn beschikbaar is. Doorgaans kan binnen een week een start worden gemaakt met een mediationtraject. Wij stellen altijd tenminste 3 mediators aan partijen voor.  Bij een juiste match gaat de mediator zo snel mogelijk aan de slag.

  Waarom een mediator van Ansbertus Law?

  • Betrokken
  • Betaalbaar
  • Vertrouwelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

  Gecertificeerde mediators

  logo adr register