Now aanvragen2020-04-07T12:00:28+02:00

[crellyslider alias=”now_aanvragen_”]

NOW aanvragen voor slechts € 355,00* per aanvraag

Kunt u als gevolg van de coronauitbraak uw personeel niet meer betalen en u wilt de NOW aanvragen? Wij helpen met u met het aanvragen van de Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud. Door deze maatregel kunt u voor 3 maanden (maart, april en mei 2020) tot 90% van uw loonkosten vergoedt krijgen. Lees hier meer over de NOW regeling.

Aanvraag door ervaren bedrijfsjuristen

De zekerheid van een gedegen aanvraag en de gerustheid dat uw loonkosten daadwerkelijk door het UWV worden gecompenseerd is de meest gehoorde vraag / verzoek van onze klanten. Wij begrijpen dat en daarom wordt de aanvraag uitsluitend door onze senior juristen en (samenwerkende) advocaten verzorgd. De aanvraag wordt na ontvangst van alle relevante documenten binnen een werkdag ingediend.

Vast tarief

Ansbertus rekent voor een NOW aanvraag (per loonheffingsnummer) een laag tarief van € 355,- ex 21% BTW voor ondernemingen tot 30 werknemers. Vanaf 30 tot 80 medewerkers geldt een vast tarief van € 425,- ex 21% BTW. Heeft u meer dan 80 medewerkers in dienst? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Belangrijke informatie

 • De now aanvraag is voor drie maanden en kan eventueel verlengd worden met drie maanden.
 • De now aanvraag wordt ingediend aan de hand van de door u verstrekte informatie. Deze informatie dient juist en volledig te zijn. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk.
 • Indien u de omzetdaling te hoog inschat, kan het zijn dat u bij de definitieve vaststelling een bedrag terug dient te betalen aan het UVW.
 • Het voorschot van 80% wordt betaald in maximaal drie maandelijkse termijnen.
 • U mag als werkgever niet overgaan tot ontslag op grond van bedrijfseconomische redenen gedurende de periode waarin de tegemoetkoming wordt ontvangen.
 • Er is een te verwachten omzetdaling van 20%.
 • De regeling ziet op omzetdalingen vanaf 1 maart 2020.
 • De subsidie wordt aangewend voor het betalen van de loonkosten.
 • De werknemers die in dienst zijn moeten verzekerd zijn in het kader van sociale zekerheid.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wenst u meer informatie met betrekking de NOW regeling? Wij fungeren graag als sparringspartner. Neem voor advies en/of rechtsbijstand vrijblijvend telefonisch contact (088-2016598) met ons op.

Aanvraagformulier NOW aanvraag

(Het achterlaten van uw contactgegevens verplicht u niet tot het afnemen van deze dienst. Wij nemen na ontvangst van uw gegevens telefonisch contact met u op)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Onze arbeidsjuristen

  Legal Update – arbeidsrecht

   

  Ga naar de bovenkant