Reorganisatie personeel -> Werkgever

Ansbertus Law is gespecialiseerd in reorganisaties op het gebied van arbeidsrecht. Onze arbeidsrechtsjuristen ondersteunen werkgevers, werknemers en ondernemingsraden in de voorbereiding en uitvoering van reorganisaties, het opstellen en de implementatie van een sociaal plan en medezeggenschapstrajecten.

Een succesvolle reorganisatie vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Op het moment dat een reorganisatie niet te vermijden is, is het van belang om goed doordachte beslissingen te nemen. Er moet een afweging worden gemaakt tussen het bedrijfsbelang, persoonlijke voorkeuren en de strenge wetgeving waaraan moet worden voldaan. Ansbertus Law steunt u door het gehele proces. Van het opstellen van een sociaal plan, het informeren van de werknemers tot aan afwikkelen van de nodige procedures.

Toegevoegde waarde van Ansbertus

Bij Ansbertus Law werken ondernemende juristen met meer dan 18 jaar ervaring inzake het reorganiseren van bedrijven. Wij spreken de taal van de ondernemer en weten als geen ander het recht toe te passen. Gedreven door onze zakelijke instinct en grensverleggend karakter helpen wij u om uw bedrijf gezond te houden of te maken.

Advies en/of rechtsbijstand tegen vast tarief

Wij adviseren en/of verlenen rechtsbijstand aan u op basis van een vaste prijsafspraak, de zogeheten fixed fee. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek zal een van onze arbeidsjuristen of (interim) advocaten uw zaak beoordelen en u daarover adviseren. Ingeval van spoed zijn wij instaat om direct actie te ondernemen.

Leg uw casus vrijblijvend aan ons voor

Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw bedrijfsnaam

  Naam contactpersoon

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Eventuele toelichting van de situatie

  Direct contact?

  Mr. G.A. Martha
  Mr. G.A. MarthaSenior Arbeidsjurist