Schuldsanering voor ondernemers in Haarlem

Schuldsanering voor ondernemers in omgeving van Haarlem.

De grootste nachtmerrie van een ondernemer. Ondernemers met een schuldenproblematiek verkeren vaak in een nare situatie. Veelal ziet men de bomen door het bos niet meer. Uit ervaring is het ons bekend dat angst en het gevoel van te hebben gefaald, een ondernemer kan weerhouden om hulp te zoeken.  Ons advies is blijft niet te lang rondlopen met schulden maar ga proactief ermee aan de slag en zoek voor ondersteuning.

Ansbertus ontzorgt, ook in het geval een schuldenproblematiek. Met meer dan 15 jaar ervaring slagen wij er vaak in om binnen enkele weken een onderneming weer financieel gezond te maken. Samen met u gaan wij opzoek naar de beste oplossing voor uw problematiek. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden.

Sanering door middels van een saneringskrediet

In bepaalde gevallen zijn gerenommeerde partijen welk ter sanering van uw schulden geld lenen. Dit levert zowel financieel voordeel als rust op. Mocht de lening worden goedgekeurd, dan hoeft u maar aan 1 partij af te lossen. U heeft rust en daardoor kunt u wederom met volle passie zorgeloos ondernemen.

Minnelijke regeling

In geval van een minnelijke regeling onderhandelen wij met de diverse schuldeisers met als doel dat een gedeelte van de schuld wordt voldaan tegen finale kwijting. In sommige gevallen is dienen wij de bevoegde de Rechter, middels een zogeheten dwangakkoordprocedure, te verzoeken om een schuldeiser te dwingen om mee te werken aan een minnelijke regeling.

Verder verrichten wij de volgende werkzaamheden:

 • het in kaart brengen van de schulden
 • het ondersteunen bij de totstandkoming van de sanering
 • het onderzoeken van de mogelijkheden voor het verkrijgen van een BBZ krediet
 • het aanbieden van een akkoord conform de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp)
 • het aanbieden van een akkoord in faillissement of surseance van betaling
 • het aanvragen van de Wsnp, uiteraard zonder wachttijd en desnoods met spoed

Bijzonder bijstand ondernemers (BBZ)

Tijdelijke financiële problemen kunnen het voortbestaan van uw bedrijf bedreigen. In bepaalde gevallen kan u een beroep doen op het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz). De gemeente voert deze regeling uit en kan u als ondernemer ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld met een renteloze lening, een starterskrediet of een aanvulling op het inkomen tot bijstandsniveau.

Ansbertus ondersteunt u bij het aanvragen van een BBZ uitkering of saneringskrediet. Wij toetsen uw situatie aan de wet en bereiden de aanvraag zorgvuldig voor. Vraag naar de voorwaarden.

Saneren belastingschulden

Vaak wordt gedacht dat belastingschulden altijd moet worden betaald. Een zelfstandige ondernemer met financiële problemen kan de Belastingdienst verzoeken om een gedeelte van de schuld kwijt te schelden. Onze fiscalisten informeren u graag.

Half jaar adempauze

Onder bijzondere omstandigheden kunt u de Rechter verzoeken om een breed moratorium toe te passen. Indien de Rechter een breed moratorium op uw situatie van toepassing verklaard, dan kunnen uw schuldeisers voor de periode van maximaal 6 maanden geen beslag leggen, beslagen executeren, uw woning verkopen of overgaan tot ontruiming, uw gas en licht afsluiten etc. Onze juristen informeren u graag inzake het aanvragen van een moratorium.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend gesprek informeer wij u over de mogelijkheden van schuldsanering, het aanvragen van een BBZ uitkering en veel meer. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 023 -369 00 99 of 085-0160199

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht