Contactpersonen
voor deze vacature

Vacature Fiscaal Jurist

Ter uitbreiding van onze internationale fiscale afdeling zijn wij op zoek naar zelfstandig gevestigde fiscalisten die op basis van een overeenkomst van opdracht of detacheringsbasis onze fiscale team ondersteunt bij het beantwoorden van complexe fiscale vraagstukken. Naast het adviseren komt het procederen veelvuldig voor.

De werkzaamheden bestaan onder ander uit:

  • Beantwoorden en adviseren inzake (complexe) fiscale vraagstukken.
  • Het signaleren van fiscaal gerelateerde adviesbehoeften, bijvoorbeeld naar aanleiding van actuele (wets)wijzigingen;
  • Voorbereiden, opstellen en beoordelen van belastingaangiften;
  • Corresponderen en contact onderhouden met contacten, de Belastingdienst en andere (gerechtelijke) instanties;
  • Fungeren als een fiscale vraagbaak voor accountants en administratiekantoren;
  • Procesvertegenwoordiging in bezwaar, beroep of andere gerechtelijke procedures

Binnen Ansbertus heerst een informele sfeer en is er sprake van een open communicatiestructuur. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Afhankelijk van de groei van de afdeling bestaat de mogelijkheid om langdurig voor Ansbertus werkzaamheden te verrichten.

Profiel kandidaat

De  kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een allround belastingadviespraktijk. Verder beschikt de kandidaat over een uitstekend inlevingsvermogen en een pragmatische aanpak. De kandidaat is verder ondernemend, communicatief sterk en beschikt over uitstekend adviesvaardigheden.  Tenslotte is de kandidaat in staat om complexe materie in heldere en begrijpelijke taal over te brengen aan de klant.

Per opdracht bespreken wij je vergoeding en de daarbij horende voorwaarden. Er worden heldere afspraken gemaakt over de randvoorwaarden zoals de duur van de opdracht, het tarief, het aantal uren per week etc.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met de heer G.A. Martha, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0655000037Mailen kan ook. Zijn e-mailadres is als volgt: martha@ansbertus.nl 

Solliciteren? Mail je cv en je motivatie brief naar  recruitment@ansbertus.nl