Jurist Vastgoed | Ansbertus Law

De vastgoedsector kent vele disciplines. Goede kennis van de markt, de betrokken partijken en het object is onontbeerlijk.

In de vastgoedsector gaat het vaak om realiseren van nieuwe projecten, de koop of verkoop van bestaande vastgoedportefeuilles of het verhuren daarvan.  In alle gevallen is het van belang om de complexe wet- en regelgeving te kennen en toe te passen.

De vastgoedjuristen van Ansbertus adviseren graag aangaande de hierboven genoemde disciplines. Zij hebben kennis en ervaring op het gebied van:

 • Aanbestedingen
 • Aanvraag bouwvergunning (omgevingsvergunning)
 • Financieringen
 • Huur en verhuur
 • Koop en verkoop van onroerend goed
 • Projectontwikkelingen
 • VVE zaken

Toegevoegde waarde van Ansbertus

Ansbertus is méér dan een juristenpraktijk. Door onze unieke combinatie van legal, tax, finance, zijn wij in staat om breed te adviseren. Veelal fungeren wij als sparringpartners. Wij staan bekend om onze praktische aanpak van zaken dit gecombineerd met het toepassen van de wet- en regelgeving, rekening houdend met uw budget, wensen en behoeften.

Bezwaar- en gerechtelijke procedures

Soms is een bezwaar- en/of gerechtelijke procedure niet te voorkomen. In zulke gevallen kunt u rekenen op deskundig rechtsbijstand. Onze vastgoedjuristen hebben ruim ervaring met het opstellen van bezwaarschriften en voeren van gerechtelijke procedures.

Tarieven

Ansbertus werkt veelvuldig op basis van een vaste prijsafspraak. Wij vinden het prettig dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Door het inzetten van legaltech kunnen wij de manuren in een dossier drukken en daar plukt u de vruchten van. Ansbertus hanteert voor haar diensten marktconforme tarieven.

Contact

Benieuwd naar hetgeen wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel 088-2016598 voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak. Of vul het contactformulier in en u wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.

Bel mij terug

Leg uw zaak kosteloos en geheel vrijblijvend aan ons voor. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur telefonisch contact met u op.

  Uw naam

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht