Vaststellingsovereenkomst binnen 2 uur beoordeeld

Voor behoud van je WW-rechten, eerlijke ontslagvergoeding en juridisch zekerheid.

Vastellingsovereenkomst beoordelen

Ontslag? Vaststellingsovereenkomst binnen 2 uur gratis beoordeeld

Heeft jouw werkgever een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Verspil je WW en andere rechten niet! Laat de vaststellingsovereenkomst gratis beoordelen door een ervaren arbeidsjurist. Binnen 2 uur na ontvangst van de overeenkomst informeren wij jou of je met een gerust hart kan tekenen.

Wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst op 22 punten!

In de meeste gevallen krijg je bij ontslag een vaststellingsovereenkomst aangeboden. In de vaststellingsovereenkomst lees je het aanbod van de werkgever. Uit ervaring weten wij dat in 85% van de gevallen de vaststellingsovereenkomst niet aan de gestelde eisen en voorwaarden voldoet. Een onjuist opgestelde vaststellingsovereenkomst kan financiële gevolgen hebben, zoals het mislopen van een WW-uitkering. Ook is het essentieel dat de ontslagvergoeding past bij uw situatie en juridische positie.

Bij ontvangst van de vaststellingsovereenkomst controleren wij deze op maar liefst 22 punten zoals:

 • Is er sprake van ziekte
 • Reden van ontslag
 • Behoud van WW-rechten
 • Opzegtermijn?
 • Transitievergoeding aangeboden en juist berekend
 • Uitbetaling vakantiegeld en vakantiedagen
 • Pensioenafspraken
 • Bedenktijd

Hoe gaan wij te werk?

Je begint hieronder met het invullen van het contactformulier. Binnen 1 uur na het inzenden van het formulier nemen wij telefonisch contact met jou op. Wij bespreken de inhoud van de overeenkomst, waarom je werkgever je wilt ontslaan en voorzien van je van tips en advies. Na het telefoongesprek gaan wij direct door met het inhoudelijk beoordelen van de vaststellingsovereenkomst. Je krijgt per e-mail en telefonisch het advies of je met een gerust hart kan tekenen.

Is gratis echt gratis?

Ja, het nakijken van de vaststellingsovereenkomst is gratis. De meeste werkgevers betalen ons om jou goed te kunnen adviseren. Weigert je werkgever te betalen? Dan brengen wij bij jou geen kosten in rekening, dat beloven wij.

Als er niet klopt, wat is er mogelijk?

Onze juristen kunnen soms tot de conclusie komen dat er iets mis is met jouw vaststellingsovereenkomst, bijvoorbeeld als de transitievergoeding niet voldoende is of als er iets in de overeenkomst staat dat jouw WW-uitkering in gevaar kan brengen. Het is van groot belang dat deze zaken correct in de overeenkomst worden opgenomen.

Als een jurist iets opmerkt, zal hij of zij jou hierover adviseren. Vervolgens kun je zelf het gesprek aangaan met jouw werkgever, of kan onze jurist de nodige aanpassingen doen en een tegenbod aan de werkgever voorstellen. Het is belangrijk om te weten dat er kosten verbonden zijn aan de hulp van onze juristen, maar deze kosten kunnen vaak worden verhaald op de werkgever. In jouw vaststellingsovereenkomst is vaak een bedrag opgenomen om juridische kosten te vergoeden, waardoor jij hier zelf geen kosten aan hebt.

Ja, ik wil gratis mijn vaststellingsovereenkomst laten beoordelen

  Voor en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele toelichting

  Upload hier je vaststellingsovereenkomst