Voorbeeld vaststellingsovereenkomst

Vastellingsovereenkomst beoordelen

Gratis voorbeeld vaststellingsovereenkomst -> Werkgevers

Hoe neemt zo’n vaststellingsovereenkomst vorm aan? Of hoe dient een dergelijke overeenkomst opgesteld te worden? Op deze pagina tref je een voorbeeld aan van een vaststellingsovereenkomst. Aangezien elke vaststellingsovereenkomst uniek is en iedere situatie verschilt, is het echter van groot belang dat specifieke clausules opgenomen worden in de overeenkomst. Dit is bijvoorbeeld essentieel om ervoor te zorgen dat je werknemer heeft op een WW-uitkering. Daarnaast is het noodzakelijk om te vermijden dat er bepalingen ontbreken die mogelijk schadelijk kunnen zijn in de (nabije) toekomst.

Vaststellingsovereenkomst beoordelen voor slechts € 399,-

Zelf een vaststellingsovereenkomst opgesteld? Stuur deze naar ons u toe en wij beoordelen binnen 2 uur of de vaststellingsovereenkomst correct is opgesteld. Bij ontvangst van de vaststellingsovereenkomst controleren wij deze op maar liefst 22 punten zoals:

 • Is er sprake van ziekte
 • Reden van ontslag
 • Behoud van WW-rechten
 • Opzegtermijn?
 • Transitievergoeding aangeboden en juist berekend
 • Uitbetaling vakantiegeld en vakantiedagen
 • Pensioenafspraken
 • Bedenktijd

Hoe gaan wij te werk?

Je begint met het invullen van het contactformulier. Is de vaststellingsovereenkomst voor 16:00 uur aangeleverd, dan volgt binnen 2 uur na het inzenden van het formulier de beoordeling. Bij vragen neemt een van onze arbeidsrechtjuristen of advocaten telefonisch contact met jou op. Na de beoordeling krijg je een betaallink en kan je na betaling direct de aangepaste vaststellingsovereenkomst downloaden.

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?

Het beëindigen van een dienstverband met een werknemer kan veel vragen oproepen en veel geld kosten als het ontslag niet conform de regels is gegaan. Wij helpen je als werkgever graag om het ontslag zo te regelen dat de financiële schade zeer beperkt blijft. Wij passen de regelgeving slim toe en indien een zaak voor de rechter komt, kan je rekenen op daadkrachtig optreden.

Ja, ik wil als werkgever een vaststellingsovereenkomst laten beoordelen voor € 399,-

  Voor en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele toelichting

  Upload hier je vaststellingsovereenkomst

  * prijzen zijn exclusief 21% BTW